FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Átletico probeerde Gimenez op deze manier te overtuigen’

Santiago Gimenez was deze zomer dicht bij een overgang naar het Spaanse Atletico Madrid. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. Volgens hem zouden ze werkelijk alles uit de kast hebben gehaald om hem naar de club te halen.

‘Diego Simeone was onder de indruk van wat Gimenez heeft laten zien’, aldus Di Marzio, die vervolgens melding maakt van een bijzondere troef van Atlético. Radamel Falcao, de spits waar Gimenez vroeger fan van was, zou bij de onderhandelingen zijn geweest. Het gebrek aan tijd zou uiteindelijk funest zijn geweest voor een doorgang van de transfer.

Over een week speelt Feyenoord zonder Gimenez tegen Atlético in de Champions League. Op dinsdag 28 november nemen de Rotterdammers het in De Kuip op tegen de Spanjaarden en dan is de spits er wellicht wel bij. Simeone kan zijn mogelijk toekomstig nieuwe aanvalsleider dan live aan het werk zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *