FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Weet niet of sterkhouder in de winter zal vertrekken’

Arne Slot is niet bang voor een winters vertrek van Santiago Gimenez. De Mexicaanse spits speelt de sterren van de hemel voor Feyenoord en dat moet ook de Europese topclubs zijn opgevallen. Toch hebben de Rotterdammers zijn opvolger al gewoon in huis.

“Hij is goed bezig… Dat valt niet te ontkennen”, vertelt de trainer bij ESPN na zijn hattrick tegen Ajax. “Maar het mooie van Feyenoord is dat wij afgelopen zomer in staat zijn geweest om geld uit te geven voor vervangers. Zodat we een brede bank hebben, maar ook voor als er straks eentje weggaat.”

De kampioen trok de buidel voor Ayase Ueda, die overkwam van Cercle Brugge. “We hebben met hem al een erg goede spits”, aldus Slot, die nog niet wakker ligt van een mogelijk vertrek van Gimenez. “Nee, want het is nog geen januari. Ik weet ook niet of hij in januari al van plan is om weg te gaan. Maar dat weet je nooit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *