FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Oranje-international: ‘Voetbal is fucking bijzaak’

Andries Noppert is gisteren erg geschrokken van het nieuws over Etienne Vaessen. De doelman van RKC was er slecht aan toe na een ongelukkige botsing met Ajax-spits Brian Brobbey. Het duel werd hierdoor direct gestaakt. Noppert speelde op hetzelfde moment met Heerenveen tegen Twente, maar had na de wedstrijd niet veel zin meer om hierover te praten.

De doelman van SC Heerenveen zag er niet goed uit bij de treffer van Michel Vlap, waardoor FC Twente uiteindelijk nipt won. “Ik kan het heel lang over deze wedstrijd hebben en dan zal ik mezelf kritisch beoordelen, maar ik heb ook van een andere situatie gehoord”, zegt hij voor de camera van ESPN. “Ik denk dat we het gesprek over voetbal wel kunnen afsluiten.”

Noppert vervolgt: “Volgens mij is gezondheid het allerbelangrijkste wat er is. Het is ontzettend ongelukkig. Mijn medeleven gaat uit naar hem en zijn familie. Ik hoop dat alles goed mag gaan. Ik weet dat hij een gezin heeft, dan is dit vreselijk. Ik wens hem en zijn familie heel veel sterkte. Ik ken hem persoonlijk een beetje en wens uit de grond van mijn hart dat het goed gaat. Of dit relativeert? Kom op jongens, voetbal is een fucking bijzaak. Dit is veel erger.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *