FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bij Feyenoord vond ik hem al een heel leuke speler’

Heracles won afgelopen weekend met 2-1 van PEC Zwolle. De Zweedse aanvaller Emil Hansson was de gevierde man want hij nam beide treffers voor zijn rekening. Voormalig international Jan Poortvliet heeft hem dan ook opgenomen in zijn Elftal van de Week.

“Emil Hansson maakte bij Heracles Almelo met twee goals het verschil tegen PEC Zwolle. Bij Feyenoord vond ik hem al een heel leuke speler met kwaliteiten”, blikt hij terug op de website van de Telegraaf. “Hij is nu in een goed nest terechtgekomen en blijkt volwassen geworden. Vorig jaar trad hij een divisie lager al op de voorgrond met goals en assists en het zou knap zijn als het hem in de Eredivisie ook blijft lukken”, aldus Poortvliet.

“Stijn van Gassel van Excelsior staat op doel”, vervolgt de WK-finalist van 1978. “Dat is gewoon een heel goede keeper en die vertegenwoordigt zijn club in het elftal voor de derbywinst tegen Sparta. Om hem een hart onder de riem te steken, had ik Etienne Vaessen erin willen zetten, maar dat is niet om de juiste en fijne reden die het zou moeten zijn. Dat was verschrikkelijk en ik ben blij weer goede berichten over hem te lezen”, besluit Poortvliet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *