FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan terugvallen op sterke onderhandelingspositie’

Feyenoord heeft bij geen enkele speler in de A-selectie een gelimiteerde transfersom in het contract staan. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. De Rotterdammers kunnen dus vragen wat ze willen.

Bij andere topclubs is het niet ongebruikelijk dat er wel vaste bedragen worden afgesproken op het moment dat het contract wordt verlengd. Daarmee wordt er wat gegeven door de speler én door de club. Het meest recente voorbeeld is PSV’er Ibrahim Sangaré, die daardoor voor bijna veertig miljoen euro kon vertrekken naar Nottingham Forest in de uiterste slotfase van de transferwindow.

“Geen enkele contractspeler van Feyenoord 1 heeft momenteel een afkoopclausule in zijn verbintenis staan”, schrijft het medium over de situatie in De Kuip. “Het gegeven houdt in dat er geen enkele speler tegen een bepaalde transfersom op te pikken is bij de regerend landskampioen van Nederland.”

In de komende transferwindows kan Feyenoord zich dus heel hard opstellen in de onderhandelingen met andere clubs, als zij zich melden voor spelers van Feyenoord. Bijvoorbeeld als de Rotterdammers dan nog volop in de titelstrijd verwikkeld zit en mogelijk de groepsfase van de Champions League overleeft, hoeft het niet mee te werken aan clubs die geïnteresseerd zijn. Van de huidige selectie hebben alleen Alireza Jahanbakhsh en Kostas Lamprou een aflopende verbintenis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *