FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Denk dat Atlético niet onder de indruk raakt van De Kuip’

Feyenoord verloor gisteren in de Champions League met 3-2 van Atletico Madrid. Toch konden de Rotterdammers terugkijken op een prima duel van hun kant. Bij ESPN worden de overwinteringskansen van Feyenoord hoog ingeschat, al denkt Karim El Ahmadi niet dat de Spanjaarden onder de indruk zullen zijn van De Kuip.

Bij Voetbalpraat worden er na afloop van de tweede wedstrijd in Groep E een aantal conclusies getrokken. De analisten zijn erg te spreken over het spel van de Rotterdammers, en Marciano Vink denkt zelfs dat Feyenoord de favoriet is in alle resterende wedstrijden in de poule. Oud-Feyenoord-speler El Ahmadi heeft zijn twijfels bij deze uitspraak.

“Ik denk dat Atlético niet onder de indruk raakt van een Feyenoord-stadion. Die kunnen daar denk ik wel goed mee omgaan. Zij vinden het prima dat ze dan een beetje kunnen inzakken, want dan zijn ze op hun best”, zegt de ex-middenvelder. “Ik snap je, maar alle ploegen die in De Kuip komen vinden het geen probleem om in te zakken, en Feyenoord is echt wel gewend om dat soort ploegen kapot te spelen”, reageert Vink op zijn beurt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *