FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder: ‘Zou geweldig zijn om voor die grootmacht te spelen’

Santiago Gimenez maakt momenteel grote furore bij Feyenoord. Zijn ster rijst zelfs zo hoog dat het grote Real Madrid hem in het vizier heeft gekregen. Zelf zou hij deze overstap geweldig vinden.

“Ik zou het geweldig vinden om voor Real Madrid te spelen”, begint Gimenez in gesprek met La Sexta. “Natuurlijk. Het is een enorm grote club. Het zou fantastisch zijn”, vervolgt de Feyenoord-spits die woensdagavond niet van de partij was tegen Atletico Madrid. Gimenez zat nog een schorsing uit in de Champions League, waar hij zijn ploeg met 3-2 zag verliezen.

Daags voor de Champions League-clash met Atlético ging Arne Slot al in over de vermeende interesse van Real in Gimenez. De geruchten rond de interesse in de Mexicaan worden voorlopig nog met een korreltje zou genomen. “Het is een heel goede spits die heel veel goals maakt. Daarnaast vind ik vooral zijn persoonlijkheid indrukwekkend”, meende Slot op de persconferentie voorafgaande van de wedstrijd in Madrid. “Omdat hij zich nooit laat afleiden wanneer hij een kans heeft gemist. Voor zijn leeftijd is hij qua persoonlijkheid al heel ver”, eindige de oefenmeester.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *