FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gehele Premier League-top aast op Feyenoord-middenvelder’

Quenten Timber staat er goed op bij de grote clubs uit Engeland. Hier maakt het medium 90min melding van. Zelfs een hereniging met zijn broer Jurrien zou één van de mogelijkheden zijn.

Timber beleeft met Feyenoord een sterke seizoensstart en dat is in Engeland zeker niet onopgemerkt gebleven. Scouts van Arsenal, Tottenham Hotspur, Manchester City, Manchester United en Liverpool zouden Timber op het lijstje hebben staan.

Niet alleen Engelse clubs hebben de middenvelder op de radar staan. Ook AS Monaco, Borussia Dortmund, Atlético Madrid en Napoli de middenvelder op de scoutingslijst hebben. Feyenoord kocht Timber in de zomer van 2022 van FC Utrecht voor 7,5 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *