FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Absolute megatransfer op komst voor Feyenoord’

Journalist Süleyman Öztürk is zeer te spreken over het huidige Feyenoord. Hij denkt zelfs dat de Rotterdammers kans maken op overwintering in de Champions League. Dit laat hij weten in de FC Rijnmond Podcast.

Indien Feyenoord tegen Lazio vier of zes punten pakt, onstaat er volgens Öztürk een hosannastemming. “Dan kan het echt leuk gaan worden”, zegt hij de FC Rijnmond Podcast. “Het lijkt wel een beetje op dat seizoen dat Ajax ook meegemaakt heeft, met al die jongens als Hakim Ziyech en Frenkie de Jong. Die stonden ineens in de halve finale van de Champions League.”

Een van de Feyenoorders die er voor Öztürk bovenuit steekt, is Quilindschy Hartman. Hij scoorde bij zijn debuut namens Nederland tegen Frankrijk direct een treffer. “Ik denk dat hij bij clubs uit alle grote landen op het lijstje staat, omdat Hartman specifieke en interessante kwaliteiten heeft.”

Öztürk denkt dat Feyenoord een recordbedrag voor hem kan vangen. “Hartman wordt een veelzijdige linksback. Als hij deze vorm doorzet, dan komt er vast een bedrag voor hem uit waar Feyenoord van zal schrikken.” Hoeveel? “50 miljoen euro.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *