FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Robin van Persie lovend over ‘stormachtige’ Feyenoorder

Quilindschy Hartman maakt de laatste tijd veel indruk bij Feyenoord. Hij maakte onlangs zelfs zijn debuut in het Nederlands elftal en wist direct tegen Frankrijk te scoren. Voormalig voetballer Robin van Persie is lovend over hem.

“Hij is gewoon zichzelf, of het nou in een Feyenoord-shirt is of een Oranje-shirt”, zegt Van Persie tegen de NOS. “Dat is wel echt een kracht van hem, dat hij gewoon het spel speelt, ongeacht het stadion of de tegenstander. Ik vind dat wel heel mooi om te zien.”

“Ik vind het ongelofelijk knap wat hij doet. Ik ben er helaas bij geweest toen hij een paar jaar geleden zijn zware blessure opliep. Als je dan ziet hoe hij daarvan terugkomt en ziet hoe hij nu belangrijk is voor Feyenoord en voor Oranje. Dat vind ik ongelofelijk knap. Ik ben heel blij voor hem en natuurlijk voor Feyenoord”, aldus Van Persie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *