FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voormalig Feyenoorder kan overstappen naar Italiaanse topclub’

Sebastian Szymański heeft zich met zijn goede spel bij Fenerbahce in de kijker gespeeld van de Italiaanse grootmacht Napoli. Hier maakt het Turkse medium Sozcu melding van.

Scouts van Napoli zouden naar de wedstrijd Fenerbahçe-Hatayaspor afreizen om Szymański aan het werk te zien. Daarnaast zou ook Ferdi Kadioglu, die zijn doorbraak kende bij NEC, in beeld zijn bij de Partenopei. Szymański en Kadioglu worden gezien als twee van de smaakmakers in de goede seizoenstart van de Turken. Eerstgenoemde wordt sinds de zomer in de gaten gehouden door de Napolitanen, en voorzitter Aurelio de Laurentiis zou overwegen zich nu te gaan melden voor de spelmaker.

Szymański werd bij aanvang van het seizoen 2022-2023 naar de Kuip gehaald, nadat hij wegens de situatie in Rusland tijdelijk kon vertrekken bij Dinamo Moskou. Na een succesvol seizoen, waarin hij negen keer scoorde en vier keer aangever was, wilde Feyenoord graag door met de Pools international, maar financieel gezien bleek een deal niet haalbaar voor de Rotterdammers. In Turkije maakte hij reeds vijf goals in vijf duels, en gaf hij één assist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *