FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft met 50 miljoen goud in handen’

Santiago Gimenez speelt elke week de sterren van de hemel bij Feyenoord en dat laat zijn transferwaarde als een raket omhoog schieten. In Rotterdam weten ze inmiddels dat ze goud in handen hebben.

Het medium TEAMtalk schrijft dat Real Madrid, Internazionale, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur een oogje hebben op de international van Mexico, en dat zijn natuurlijk niet de minste gegadigden en bovendien hebben we het hier over kapitaalkrachtige grootmachten.

De bovengenoemde bron richt zich vooral op de (vermeende) interesse van The Spurs en stelt dat het team van oefenmeester Ange Postecoglou wel een nieuwe spits kan gebruiken, na het vertrek van Harry Kane naar Bayern München. In Londen beschikt men natuurlijk ook over Richarlison, maar dat is bepaald geen veelscorende nummer negen gebleken in de afgelopen seizoenen. Naar verluidt bezoekt de Braziliaan momenteel zelfs een psycholoog omdat zijn ‘droogte’ aan hem vreet.

Hoe dan ook, volgens TEAMtalk zit men bij Feyenoord behoorlijk hoog in de boom voor Giménez. De marktwaarde van de Mexicaan wordt al geschat op veertig miljoen euro, maar de Engelse site denkt dat de Rotterdammers pas bij een bod van vijftig miljoen euro om de onderhandelingstafel plaats zullen nemen. Overigens wordt Santi óók nog in verband gebracht met Arsenal (door FOX Sports MX), iets wat de verkoopprijs natuurlijk alleen maar op zou kunnen stuwen. Krijgen we straks te maken met een burenruzie? The Gunners versus The Spurs?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *