FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt opnieuw uit met een recordbedrag’

Feyenoord ontvangt een fraai bedrag voor assistent-trainer Marino Pusic. Hij heeft Rotterdam inmiddels verlaten om hoofdtrainer te worden van Shakthar Donetsk. Volgens het fanmedium 1908 krijgen ze een bedrag van 1.25 miljoen euro voor hem overgemaakt.

Een flinke som in deze tijd voor het losweken van een assistent-trainer. Woensdag zal de 52-jarige coach zijn vuurdoop dus al krijgen. Binnen vier dagen gaat hij als assistent tijdens een wedstrijd tegen Vitesse, naar hoofdtrainer in de Champions League tijdens een duel in Camp Nou met Barcelona.

Voor Feyenoord is het vertrek van Pusic vervelend, maar het wordt de geboren Bosniër wel gegund door onder andere Slot en Dennis te Kloese. Laatstgenoemde zal op zoek moeten naar een nieuwe assistent voor bij de hoofdmacht, maar het is nog niet bekend hoe en wie deze positie zal invullen. Woensdag speelt ook Feyenoord in de Champions League, thuis tegen SS Lazio.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *