FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt uit en heeft nieuwe Neymar binnen’

Calvin Stengs was ook vanavond weer één van de uitblinkers bij Feyenoord in het met 3-1 gewonnen duel tegen Lazio Roma. De laatste weken floreert de aanvallende middenvelder volledig bij de Rotterdammers.

Die goede vorm laat hij in het miljardenbal opnieuw zien. Hij had onder meer een geweldige assist op Santiago Giménez in huis, maar die treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Op Twitter is men weer erg onder de indruk van Stengs. Na zijn goede wedstrijd tegen Vitesse stelden veel voetballiefhebbers dat hij een nieuwe kans in Oranje verdiende. Kijk hieronder naar een aantal reacties…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *