FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Real en Spurs vechten om handtekening van Feyenoorder’

Real Madrid en Tottenham Hotspur hebben momenteel de beste papieren om in de toekomst Santiago Gimenez over te nemen van Feyenoord. Dit heeft zijn zaakwaarnemer vandaag weten te bevestigen. De Mexicaanse scherpschutter is momenteel helemaal los bij de Rotterdammers en maakt aan de lopende band goals.

De 22-jarige spits wist tot dusver dertien keer te scoren in negen duels in de Eredivisie en liet zich woensdagavond ook gelden op het hoogste Europese niveau. Dat er grote belangstelling vanuit buitenlandse topclubs is, is dus niet gek.

Daardoor zou het zomaar kunnen dat Feyenoord haar goudhaantje in de winter al niet meer kan behouden, mocht er een majestueus bedrag op tafel worden gelegd. Morris Pagniello, de belangenbehartiger van Giménez, gaf alvast een tipje van de sluier. “De twee teams die momenteel het meest dichtbij zijn eventuele komst zijn, zijn Real Madrid en Tottenham Hotspur”, vertelt hij, geciteerd door de Tottenham Tiers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *