FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat miljoenen spenderen aan Braziliaanse mandekker’

Feyenoord wil zich gaan versterken met de Braziliaanse verdediger Nino Mota. Hij staat in eigen land onder contract bij Fluminense. Ze overwegen in de winterstop voor hem toe te slaan.

In de zomer was Feyenoord al in de race voor de komst van Nino. De landskampioen leek Lutsharel Geertruida kwijt te raken aan het Duitse RB Leipzig en zag in hem de ideale opvolger, maar uiteindelijk ging er een streep door beide deals. Het afhaken van de Bundesliga-club maakte de komst van de Braziliaan niet langer noodzakelijk.

Volgens 1908.nl kan Feyenoord deze winter goedkoper toeslaan dan in de zomer. Enkele maanden geleden hing er nog een prijskaartje van zeven miljoen euro om diens nek, maar de clausule daalt in de komende transferwindow naar vijf miljoen euro. Wel zijn Nottingham Forest en enkele Serie A-clubs ook in de race.

De Feyenoord-fansite bericht zondagavond: “Het is nog onduidelijk of Feyenoord opnieuw concrete stappen zal zetten om Nino aan te trekken, aangezien hij bij andere Europese clubs waarschijnlijk meer kan verdienen. Fluminense is zich ervan bewust dat Nino bezig is aan zijn laatste maanden in Brazilië en weet dat het op deze manier alleen maar mee zal moeten werken aan een transfer.”

Feyenoord blijft Nino volgen, maar het is nog onduidelijk of de club daadwerkelijk een poging gaat ondernemen. Wel is er nog een zoektocht gaande naar een extra verdediger om alle posities dubbel bezet te krijgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *