FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ricky van Wolfswinkel stond voor overstap naar Feyenoord’

Een aantal jaren geleden was Ricky van Wolfswinkel dichtbij een overgang naar Feyenoord maar dit liep spaak. In een gesprek met FCUpdate blikt hij nu terug op deze vervelende periode uit zijn  loopbaan.

“In Basel heb ik een hersenschudding opgelopen in een Europese wedstrijd. Dat was tegen Trauner, die speelde toen nog bij LASK Linz. Ik moest naar het ziekenhuis en daar hebben ze een aneurysma bij mij gevonden. Dat had wel dermate impact, ook met corona toen het niet lekker liep, dat ik er een klein jaartje uit ben geweest.”

In die tijd was ook Feyenoord belangstellend voor Van Wolfswinkel, maar de transfer ging niet door. Van Wolfswinkel hierover: “Ik wilde toen heel graag naar Feyenoord. De clubs waren in het laatste stadium van afronding. Toen kwam het aneurysma naar voren en was het voor mij van een maandje eruit naar twee maanden eruit, half jaar, twee jaar en misschien helemaal niet meer voetballen. Dus dat ging snel en was wel lastig. Uiteindelijk ben ik er heel goed doorheen gekomen en uiteindelijk kijk ik er positief op terug”, besluit de aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *