FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot zet streep door wintertransfer’

Leo Sauer komt momenteel niet veel aan spelen toe bij Feyenoord maar toch is trainer Arne Slot niet van plan om hem deze winter tussentijds te laten gaan. De opties die de Rotterdammers voorin hebben zijn namelijk smal te noemen.

Volgens Slot zijn de verschillen ‘klein’ als het gaat om de flankposities van Feyenoord. Dat lijkt nadelig voor Sauer, die in beeld is voor de EK-selectie van Slowakije. “Dat hij hier ook niet altijd speelt, is geen belemmering geweest om hem op te roepen”, reageert de oefenmeester.

De kansen van Sauer nemen logischerwijs toe wanneer hij speelt én zijn stempel drukt. Een uitleenperiode zou kunnen helpen, maar citeert het Algemeen Dagblad de trainer van Feyenoord: “Dat gaat zeker niet gebeuren. Uitgesloten.”

Dat heeft te maken met het feit dat Yankuba Minteh (Gambia), Ayase Ueda (Japan), Ramiz Zerrouki (Algerije) en Alireza Jahanbakhsh (Iran) in aanmerking komen voor de Afrika Cup. “Drie aanvallers”, verzucht Slot. “Daar kijken we wel nadrukkelijk naar en praten we ook over. Ook met de scouting.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *