FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord grijpt mis in komst van nieuwe mandekker’

De Braziliaanse mandekker Nino lijkt zijn loopbaan te gaan voorzetten in de Engelse Premier League. Hij is namelijk dichtbij een akkoord met Nottingham Forrest. Ze zagen in hem de opvolger van Lutsharel Geertruida.

De Rotterdammers dreigden de Oranje-international in de zomermaanden kwijt te gaan raken aan het Duitse RB Leipzig, maar die zag een overgang op het laatste moment afketsen. Ook van de vermeende interesse van Bayern München kwam uiteindelijk niets terecht. Het doorgaans goed ingevoerde 1908 wist destijds te melden dat Nino in beeld was om Geertruida bij een vertrek uit De Kuip op te gaan volgen.

De toekomst van de centrale verdediger lijkt echter, afgaande op de woorden van Florian Plettenberg, in Engeland te liggen. De transferspecialist van Sky Deutschland schrijft op X dat de speler inmiddels een mondeling akkoord zou hebben bereikt met Nottingham Forest, dat momenteel zestiende staat in de Premier League.

Nino zou zelf de knoop al hebben doorgehakt en zijn zinnen hebben gezet op een overgang naar de Europa Cup 1-winnaar van 1979 en 1980. De onderhandelingen tussen zijn huidige club Fluminense en Forrest zouden echter moeizaam verlopen vanwege de vraagprijs van 6 miljoen dollar (5,5 miljoen euro) die de Brazilianen hanteren. Ook Eintracht Frankfurt, dat deze week eveneens in verband wordt gebracht met Donny van de Beek, zou interesse hebben in Nino maar die club zou niet door willen zetten, zo weet Plettenberg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *