FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AC Milan wil in de zomer toeslaan voor Feyenoorder’

AC Milan hoopt in de zomer te kunnen toeslaan voor Santiago Gimenez. Hier maken verschillende Italiaanse media melding van.

Milan is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe centrumspits. De club uit Milaan staat derde in de Serie A met een enorme achterstand op lijstaanvoerder Internazionale (negentien punten). Namen als Joshua Zirkzee (Bologna) en Banjamin Sesko (RB Leipzig) worden genoemd, maar ook Giménez staat hoog op het wensenlijstje.

Volgens Italiaanse media staat Giménez er goed op in San Siro. Dat heeft hij te danken aan vorig seizoen en de eerste helft van het lopende seizoen. De Mexicaan had in 2023 een groot aandeel in het succes van Feyenoord, dat zich tot landskampioen kroonde.

Giménez wist vorige week tegen PSV (2-2) een lange doelpuntendroogte in de Eredivisie te beëindigen. Zijn mindere periode heeft ogenschijnlijk weinig impact voor diens toekomst. AC Milan mengt zich nu dus in de strijd, waar volgens Gianluca Di Marzio ook andere Serie A-clubs in de race zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *