FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot geeft het op: ‘Zomerse transfer niet langer haalbaar’

Arne Slot acht het uitgesloten dat Joshua Zirkzee deze zomer naar Rotterdam komt. Afgelopen seizoen probeerde de oefenmeester hem nog te halen, maar inmiddels lijkt hij totaal onhaalbaar te zijn geworden.

Hij zat maandagavond in het Ziggo Sport-programma Rondo. “Is Zirkzee niet wat voor jullie?”, informeerde Ruud Gullit. De trainer antwoordde: “Die is inmiddels onbetaalbaar, maar als je mijn telefoon erbij pakt is dat een jongen waar ik een jaar geleden wél contact mee had, maar nu niet meer.”

“Nu is die transfersom in combinatie met zijn salaris niet meer voor ons weggelegd”, zo vervolgt Slot. Feyenoord maakt weliswaar kans op een recorddeal voor Santiago Giménez, waardoor er miljoenen ontstaan voor de komst van een nieuwe spits. Het prijskaartje van Zirkzee maakt een Eredivisie-transfer echter onwaarschijnlijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *