FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord slaat slag en legt 20-jarige middenvelder vast

Feyenoord heeft een mondeling akkoord bereikt met de 20-jarige middenvelder Shiloh ‘t Zand over een nieuw contract. Hij wordt momenteel door de Rotterdammers verhuurd aan FC Dordrecht en zal spoedig verlengen tot medio 2028.

Hij is een echt jeugdexponent van Feyenoord en speelt al vanaf zijn zevende voor de Rotterdammers. De middenvelder doorliep vervolgens alle jeugdelftallen van Feyenoord en maakte in maart 2023 zijn officieuze debuut tijdens een benefietwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Een officieel debuut maakte de middenvelder nog niet.

De middenvelder ontwikkelt zich dit seizoen echter sterk in de Keuken Kampioen Divisie bij FC Dordrecht. ‘t Zand trof voor De Schapenkoppen dit seizoen al elf keer doel en gaf daarnaast ook nog eens vier assists. Dat draagt mede bij aan de goede prestaties van Dordrecht dit seizoen, dat op een vierde plaats staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *