FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil uitpakken met transfervrije versterking’

Feyenoord wil de talentvolle doelman Ivar Geneugelijk overnemen van stadsgenoot Excelsior. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

‘De talentvolle doelman moet de oversteek naar Rotterdam-zuid maken’, valt er te lezen. Het is de bedoeling dat Geneugelijk transfervrij overkomt uit Kralingen en in eerste instantie aansluit bij Feyenoord onder-21. De 19-jarige doelman doorliep de jeugdopleiding van Excelsior een keepte tot dusver 15 wedstrijden voor Excelsior onder-18.

Mocht de transfer doorgang vinden, dan krijgt Geneugelijk te maken met flinke concurrentie in de jeugd van Feyenoord. Het contract van Ismael Ka (18) werd onlangs verlengd tot 2027, terwijl ook Mikki van Sas (20), Matéo Husselin (18), Tim Haksteeg (17) en Mannou Berger (19) nog deel uitmaken van de jeugdopleiding. Bovendien keert ook Thijs Jansen terug. De 22-jarige sluitpost wordt dit seizoen gehuurd door De Graafschap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *