FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Marktwaarde Feyenoorder meer dan verdriedubbeld

Timon Wellenreuther heeft dit seizoen meer dan uitstekend zijn waarde bewezen voor Feyenoord. Als vervanger van de veelal geblesseerde Justin Bijlow stond hij zijn mannetje in het doel van de Rotterdammers. n dat heeft zijn transferwaarde meer dan goed gedaan.

Die waarde was volgens Transfermarkt een jaar geleden nog 2 miljoen euro. Wellenreuther had daarvoor al een groot aandeel gehad in het behalen van het landskampioenschap, maar ziet een jaar later deze waarde op maarliefst 7 miljoen euro staan. Of Wellenreuther na de zomer nog bij Feyenoord te bewonderen is, dat is maar de vraag.

Op het moment dat Bijlow weer fit was, moest de goed presterende Wellenreuther opnieuw plaatsnemen op de bank. Het ligt daarom voor de hand dat de goalie verder gaat kijken wanneer Bijlow niet wordt verkocht in de zomerse transferwindow.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *