FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ruben Schaken weer inzetbaar voor Feyenoord

Feyenoord kan dit weekeinde tegen AZ beschikken over Ruben Schaken. De vleugelspeler viel woensdag tegen zijn voormalig werkgever VVV Venlo uit met een blessure aan een vinger. Trainer Mario Been zag hem vrijdag echter alweer voluit trainen.

Ron Vlaar ontbreekt nog tegen AZ, zijn oude club. Wel verloopt het herstel van de aan de hamstring gekwetste verdediger voorspoedig. Mogelijk traint hij maandag weer met de selectie. Vlaar zou dan volgend weekeinde zijn rentree kunnen maken.

Voor het duel met AZ staan er bij Feyenoord nog vraagtekens bij de namen van Kevin Leerdam, Bruno Martins Indi en Tim de Cler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *