Dirk Scheringa wil functie bij Feyenoord

Dirk Scheringa aast op een terugkeer in de voetballerij. De oud-voorzitter van AZ, die na de ondergang van zijn DSB vertrok bij de Alkmaarders, ziet Feyenoord wel zitten. ,,Ik heb op voetbalgebied veel deskundigheid, dus waarom niet? Ik denk niet dat Feyenoord mij zal vragen, maar ik vind het een mooie club.” In zijn jonge jaren was Scheringa al supporter van Feyenoord, zegt hij in LAF Magazine. ,,Ik zou het mooi vinden weer een team samen te stellen”, stelt Scheringa zich al een toekomst voor in Rotterdam. ,,Trainers en spelers, medische staf, maar ook mensen voor in het restaurant, beveiliging, boekhouding. Ik heb het allemaal al een keer gedaan.”

Scheringa liet enige tijd geleden in NUsport weten dat het hem pijn doet dat de curatoren van DSB hem verbieden zich op enige wijze te bemoeien met AZ. ,,Ik heb toch niets oneerbaars gedaan?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *