FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slory alweer weg bij Levski Sofia

Andwelé Slory heeft zijn contract ingeleverd bij het Bulgaarse Levski Sofia. In de zomer van 2010 stapte de aanvaller transfervrij over van Feyenoord naar West Bromwich Albion.

Bij West Bromwich ging hij het niet maken en tekende daarom enkele maanden later een contract bij Levski Sofia. Het contract van de aanvaller werd afgelopen seizoen bij Feyenoord niet verlengt, omdat hij een te slechte conditie had.

“Ik praat met respect over de club. Ze hebben me een kans gegeven en ik heb daar bij binnenkomst een soort bootcamp gehad. Heb hard getraind om weer helemaal fit te worden, want dat was ik niet.”, zei Slory tegen Voetbal International.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *