Feyenoord test opnieuw twee nieuwe spelers

Feyenoord heeft sinds woensdag weer twee spelers op proef. Krisztian Simon van Újpest FC en Ondrej Smetana van FK Senica krijgen deze week de kans om een contract in de wacht te slepen en trainer Mario Been te overtuigen.

De 19-jarige Simon, die afkomstig is uit Hongarije, en de 28-jarige Smetana uit Tsjechië krijgen tot en met vrijdag de kans om een contract in de wacht te slepen. Feyenoord is het hele seizoen al op zoek naar ‘gratis’ versterkingen en contracteerden daarom Jhonny van Beukering eerder.

De Rotterdammers bereiden zich voor op de Klassieker tegen Ajax. Kamohelo Mokotjo is daar waarschijnlijk weer bij. De middenvelder maakte afgelopen maandag zijn rentree bij de beloften.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!