Feyenoord wil verder met Jordy Clasie

Jordy Clasie heeft Feyenoord bij Excelsior overtuigd van zijn kwaliteiten. De verhuurde middenvelder heeft uit Rotterdam-Zuid te horen gekregen dat de club zijn contract wil verlengen.

De negentienjarige Clasie doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar komt momenteel op huurbasis uit voor Excelsior. “Hij speelt nu met jongens met wie hij al jaren in een kleedkamer zit”, zegt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg in Voetbal International. “En dat gaat boven verwachting.”

“De promotie van Excelsior plus de ervaring die hij nu opdoet in de Eredivisie, voelen aan als een cadeau. Jordi wil graag bij Feyenoord blijven en daarover zijn we in onderhandeling”, aldus Weezenberg.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!