FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Royston Drenthe is spoorloos

Bij Hércules CF weet niemand waar Royston Drenthe uithangt. De middenvelder moest zich maandag weer bij de club melden, maar schitterde door afwezigheid.

De spelers van Hércules kregen na de wedstrijd tegen Racing Santander een week vakantie om de batterij op te laden en Kerstmis te vieren. De selectie werd maandag weer op het trainingsveld verwacht, maar van Drenthe was geen spoor te bekennen.

“Ik heb geen idee waar hij uithangt”, reageert trainer Esteban Vigo. De van Real Madrid gehuurde Drenthe is in Alicante een belangrijke basisspeler geworden. In tien wedstrijden scoorde hij twee keer. De club hoopt dinsdag te horen waarom de Rotterdammer niet aanwezig was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *