FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord overweegt Khiznichenko te verhuren bij komst

Als Krisztián Simon (19) een goede indruk achterlaat tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Oman, overweegt de club hem tot het einde van het seizoen te huren van Ujpest. Bovendien overweegt de club dan een optie tot koop te bedingen, weet Voetbal International.

Simon maakte een goede indruk op de technische staf van de Rotterdammers tijdens een eerdere stage, maar om echt een goed beeld te krijgen wil trainer Mario Been de Hongaar meenemen naar het trainingskamp in Oman.

Ook de Kazach Sergey Khiznichenko reist mee in de hoop trainer Mario Been van zijn kwaliteiten te kunnen overtuigen. Naar verluidt overweegt Feyenoord de aanvaller dan te verhuren aan Excelsior.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *