FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Marwijk blijft De Guzman aandachtig volgen

Jonathan de Guzman wordt door bondscoach Bert van Marwijk nauwlettend in de gaten te houden. De middenvelder van Real Mallorca scoort er de afgelopen weken lustig op los en dat is ook de bondscoach niet onopgemerkt gebleven. “We volgen hem zeker. Het is ons dan ook niet ontgaan dat hij een goede indruk achterlaat in Spanje,” aldus Van Marwijk tegenover Voetbal International.

“Maar als Jonathan blijft presteren, sluit ik niet uit dat het er een keer van komt,” aldus Van Marwijk over een mogelijke selectie. “Ik vind: een selectie moet je verdienen. Over Royston Drenthe heb ik ook een jaar lang de vraag gehad wanneer we hem zouden selecteren. Als dan blijkt dat die jongen het bij Hércules goed blijft doen, komt hij in beeld. Zo kan het ook gaan met De Guzman.”

Van Marwijk kent de middenvelder maar al te goed. “Ik vind hem een uitstekende voetballer, daar ligt het niet aan. Hij is ook heel lang in beeld geweest, maar raakte een aantal keer ernstig geblesseerd. Toch bleven we hem volgen. Een speler zoals De Guzman raakt nooit helemaal uit beeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *