FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Inter komt alsnog met bod op Luc Castaignos’

Internazionale brengt op korte termijn een bod uit op Luc Castaignos. Althans, dat zegt zijn zaakwaarnemer Arie Treffers tegenover Calciomercato.

In december werd een bod van de Italianen vanwege omstandigheden uitgesteld. Treffers liet weten vernomen te hebben dat Inter de Colombiaanse verdediger Nelson Rivas mogelijk in de deal zou willen betrekken.

“Ik denk dat het voor Luc goed is om nog anderhalf seizoen in Nederland te blijven om zich verder te ontwikkelen. We moeten dit stap voor stap doen om te voorkomen dat zijn ontwikkeling blijft steken. Geld is niet alles, het belangrijkste is dat hij kan blijven groeien in het topvoetbal.”

Feyenoord staat niet onwelwillend tegenover de constructie om hem eerst nog anderhalf jaar in Rotterdam te houden. Mocht het toch van een transfer naar Inter komen, dan ontvangt de Feyenoord naar verluidt rond de zeven miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *