‘Otman Bakkal wil minuten gaan maken in Feyenoord 1’

Otman Bakkal hoopt zijn laatste wedstrijd namens Jong Feyenoord/Excelsior achter de rug te hebben. De middenvelder moest de afgelopen weken wedstrijdritme opdoen in het beloftenteam, maar inmiddels acht hij zich klaar voor de hoofdmacht.

“Ik heb nu al een paar keer meegedaan met het beloftenelftal en dat had ik ook zeker nodig”, vertelde Bakkal tegenover RTV Rijnmond. “Een percentage is moeilijk te zeggen, maar fysiek gezien ben ik er klaar voor om te voetballen. De volgende stap is om dat op het hoogste niveau te doen. Ik wil nu graag in het eerste elftal spelen en ik hoop zo snel mogelijk.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

1 Reactie Plaats een reactie.
  1. 1222 2279r says:

    VERKOOP IN DE WINTER EEN SPELER AAN CITY IN RUIL VOOR GUDETTI

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!