FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Everton gaat zich in de winter melden voor Bruno Martins Indi’

Everton heeft de hoop op Bruno Martins Indi nog niet opgegeven. De Engelse club wilde al de afgelopen transferperiode de Feyenoorder overnemen, maar het had pas te laat de beschikking over de benodigde financiële middelen. Volgens De Telegraaf willen The Toffees in de winter weer een nieuwe poging wagen.

De Engelse club heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Trainer Roberto Martínez zou zijn scoutingsstaf de opdracht hebben gegeven om de international te bekijken. De scouts kwamen de afgelopen periode terug met enkel lovende rapporten. Daardoor zou Everton tijdens de komende transferperiode zaken willen doen met Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *