FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jordy Clasie wil meer leider bij Feyenoord worden’

Jordy Clasie hoopt niet alleen in het veld van grote waarde te kunnen zijn voor Feyenoord. De middenvelder wil buiten de lijnen net zoveel verantwoordelijkheden op zich gaan nemen als hij op het veld doet. Hij weet dat hij daarvoor nog wat dingen moet leren.

“Ik vind dat ik moet groeien in mijn rol buiten het veld. Ik kijk daarom veel naar hoe andere jongens zich gedragen en probeer daarvan te leren. Van nature zit het niet in me om me buiten het veld net zo te laten gelden als binnen de lijnen, maar waar nodig probeer ik mijn stempel te drukken”, laat Clasie weten op de officiële website van zijn werkgever. “Als het niet loopt op het veld probeer ik dat niet alleen tijdens de wedstrijd aan te geven, maar ook soms in de kleedkamer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *