‘Boze Graziano Pellé loopt van het trainingsveld na opstootje met Armenteros’

In de aanloop naar het duel met Heracles Almelo vond er woensdag op de training bij Feyenoord een klein incident plaats. Aanvalsleider Graziano Pellè verliet boos de training.

Dat gebeurde na een akkefietje met collega Samuel Armenteros, meldt RTV Rijnmond. Op het wekelijkse perspraatje van vrijdag reageerde Ronald Koeman. Hij stond Pellè toe dat hij het trainingsveld eerder verliet. “Om even af te koelen”, aldus Koeman. “Ik kan niet ontkennen dat er wat irritatie was bij Pellè. We deden een partijvorm waarin het veld heel klein is en we veel contacten en duels hebben.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!