FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord verlengt contract van talentvolle middenvelder Sleegers

Feyenoord heeft Joey Sleegers langer aan zich weten te binden. Het contract van de negentienjarige middenvelder liep aan het eind van dit seizoen af, maar donderdag hebben de Rotterdammers met hem een akkoord bereikt dat hem tot medio 2016 in De Kuip houdt. De jongeling is blij met het vertrouwen van zijn club.

“Het voelt heel goed om te weten dat ik langer bij deze club kan blijven en de tijd krijg om hier nieuwe stappen te maken”, vertelde Sleegers op het digitale thuis van Feyenoord. “Voor mijn gevoel heb ik me dit seizoen al goed ontwikkeld, ik voel dat ik steeds sterker word. Dit jaar staat vooral in het teken van mezelf verder ontwikkelen, maar ik weet ook dat het snel kan gaan als je eenmaal een kans krijgt. Ik zie wat dat betreft de toekomst vol vertrouwen tegemoet en hoop snel mijn officiële debuut te kunnen maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *