FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord verplaatst volgende week standbeeld van Coen Moulijn

Het veelbesproken standbeeld van Coen Moulijn bij de Rotterdamse Kuip wordt volgende week verplaatst. Het beeld krijgt zeer waarschijnlijk een mooie plaats binnen de hekken van het stadion van Feyenoord.

Waar het standbeeld exact komt te staan is nog niet bekend. “We zijn samen met het stadion al op zoek naar een mooie en geschikte plek”, verklaart algemeen directeur Eric Gudde op de clubsite. “We zijn het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam in elk geval zeer dankbaar voor hun volledige medewerking om met een snelle verplaatsing tegemoet te komen aan de wensen van Adrie en van vele supporters.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *