FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘KNVB denkt aan Danny Blind als nieuwe bondscoach’

Louis van Gaal heeft al meerdere keren laten weten dat hij na het WK stopt als bondscoach van het Nederlands elftal en daarom is de KNVB alvast dringend op zoek naar een opvolger. De Nederlandse voetbalbond zou zijn oog hebben laten vallen op Danny Blind.

In eerste instantie leek Ronald Koeman de nieuwe keuzeheer te worden van Oranje, maar in het voetbalpraatprogramma NOS Studio Voetbal is naar buiten gekomen dat de KNVB zijn twijfels zet bij de trainer van Feyenoord. De opportunistische en pragmatische manier van coachen zouden roet in het eten kunnen gooien en vrij baan maken voor Blind. In dat geval zal er echter wel een ervaren oefenmeester plaats moeten gaan nemen naast de voormalig speler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *