FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Hanegem: ‘Misschien is de bondscoach nog steeds fan van Ajax’

Willem van Hanegem snapt niets van de selectie van Ajacied Joël Veltman voor het Nederlands elftal. In de ogen van de oud-Feyenoorder heeft bondscoach Louis van Gaal de jonge speler veel te snel bij Oranje gehaald.

Van Hanegem noemt het wel een goede zaak dat Ajax vorige week in de Champions League won van Celtic. “Als die wedstrijd de ommekeer heeft gebracht, is dat goed voor het Nederlands voetbal”, schrijft Van Hanegem maandag in zijn column in het Algemeen Dagblad.

“Om dan meteen een veel belovend jongetje als Joël Veltman te selecteren vind ik dan weer overdreven, maar misschien is onze bondscoach nog steeds wel een supporter van Ajax. Alleen in dat geval snap ik die snelle selectie”, aldus een kritische Van Hanegem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *