FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Einde kalenderjaar voor Miguel Nelom’

Feyenoord kan pas in het nieuwe jaar weer beschikken over Miquel Nelom. De linksachter heeft last van een spierscheuring in zijn bovenbeen, zo meldt Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam via Twitter. De 23-jarige verdediger wordt waarschijnlijk vervangen door Bruno Martins Indi.

Nelom viel drie weken geleden in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur (2-0 winst) geblesseerd uit. Aanvankelijk werd gedacht dat zijn kwetsuur mee zou vallen, maar vervolgens miste hij ook de wedstrijd tegen AZ (2-2). Nu is dus gebleken dat het toch gaat om een zwaar kwetsuur en dat hij pas in 2014 weer beschikbaar is voor trainer Ronald Koeman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *