FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ronald Koeman is voor Feyenoord de ideale trainer’

Feyenoord blijft goede hoop houden dat Ronald Koeman zijn aflopende contract nog voor het einde van het seizoen zal verlengen. Technisch directeur benadrukt in gesprek met NUsport eens te meer dat hij in januari met de succesvolle trainer in gesprek gaat en Koeman graag ziet blijven.

“Hij heeft al aangegeven dat hij het fantastisch naar zijn zin heeft en prettig kan werken hier”, zegt Van Geel. “Hij is voor ons een perfecte trainer/coach die het optimale rendement uit speler en club weet te halen. We staan open voor verlenging omdat de chemie tussen spelersgroep en trainer er nog altijd is. We zijn niet op elkaar uitgekeken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *