FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is veel te afhankelijk van Graziano Pellè’

Graziano Pellè keerde zondagmiddag terug van een schorsing, maar de Italiaan maakte niet het verschil op bezoek bij RKC. Doordat de andere spelers van Feyenoord het eveneens lieten afweten, keerde de Rotterdammers huiswaarts met een 1-0 nederlaag in de zak.

“Dit Feyenoord heeft zichzelf veel te afhankelijk gemaakt van Pellè”, oordeelt publiekslieveling Willem van Hanegem zijn column in het Algemeen Dagblad. “Het lijkt erop of bij elke aanval hij en hij alleen in stelling gebracht moet worden. De rest doet voor spek en bonen mee en lijkt niet eens op het doel te mogen schieten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *