Romeo Castelen: ‘Bij Feyenoord mis ik een hiërarchie’

Aanvaller Romeo Castelen won zondag met 1-0 van zijn oude club Feyenoord. De buitenspeler van RKC Waalwijk was trots op die overwinning en denkt te weten waar het momenteel misgaat bij de Rotterdamse club.

“In mijn tijd was er een duidelijke hiërarchie. Ik denk dat dat misschien nu wel ontbreekt bij Feyenoord. Er is heel veel talent, ontegenzeglijk. Maar het zijn misschien wel te veel spelers van dezelfde generatie. Spelers met allemaal dezelfde denkwijze. Dat is niet goed voor het proces”, zei de inmiddels dertigjarige Castelen in gesprek met het Brabants Dagblad. Hij speelde van 2004 tot 2007 bij Feyenoord, maar de liefde blijft voor hem bestaan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!