‘Voormalige Feyenoord-flitser gewild bij Engelse clubs’

Derby County en Blackpool hopen in de winterse transferperiode hun selectie te versterken met Ryo Miyaichi. De aanvaller van Arsenal moet op huurbasis de overstap naar een andere club maken. Het lukt Miyaichi nog niet om zich in het eerste elftal te werken, waardoor een verhuur de beste optie lijkt.

Zowel Derby County als Blackpool wil dit seizoen promoveren en zoekt daarom in januari naar versterkingen. De twintigjarige Miyaichi staat hoog aangeschreven bij Arsenal-trainer Arsène Wenger, maar door meerdere blessures kwam hij slechts sporadisch in actie, zo meldt Sports Direct.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!