FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voormalige Feyenoord-flitser gewild bij Engelse clubs’

Derby County en Blackpool hopen in de winterse transferperiode hun selectie te versterken met Ryo Miyaichi. De aanvaller van Arsenal moet op huurbasis de overstap naar een andere club maken. Het lukt Miyaichi nog niet om zich in het eerste elftal te werken, waardoor een verhuur de beste optie lijkt.

Zowel Derby County als Blackpool wil dit seizoen promoveren en zoekt daarom in januari naar versterkingen. De twintigjarige Miyaichi staat hoog aangeschreven bij Arsenal-trainer Arsène Wenger, maar door meerdere blessures kwam hij slechts sporadisch in actie, zo meldt Sports Direct.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *