FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lyon, Stuttgart en Hoffenheim in de markt voor Sekou Cisse’

Sekou Cissé lijkt definitief niet meer voor te komen in de plannen van Feyenoord-trainer Ronald Koeman. Een transfer moet de carrière van de Ivoriaan nieuw leven inblazen.

Volgens media in het Afrikaanse vaderland van Cissé staat de buitenspeler in de belangstelling van enkele Franse clubs. In januari al zou Cissé de overstap naar de Ligue 1 kunnen maken. AJ Ajaccio en Toulouse informeerden naar de Afrikaanse buitenspeler, ook Olympique Lyon wordt in verband gebracht met Cissé. Daarnaast zou er ook belangstelling zijn vanuit de Bundesliga; daar worden clubs als Hoffenheim en VfB Stuttgart genoemd als geïnteresseerden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *