FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BAM!: Voorspel drie wedstrijden en pak 339 euro zonder te hoeven storten! (Echt waar! Bizar!)

Dit weekend is er weer een overvloed aan mooie wedstrijden op de velden. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers van deze website die zich registreren tot en met 300 euro gratis om zonder risico in te zetten op de wedstrijden. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten! Hieronder hebben wij enkele krakers geplaatst die op de planning staan dit weekeinde:

 

De noteringen van bookmaker ComeOn voor PSV – AZ:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor ADO – Feyenoord:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Anderlecht – Club Brugge:

  • Anderlecht wint 1,58
  • Gelijkspel 3,90
  • Club Brugge wint 5,30

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je dus je gratis 5 euro willen inzetten? Dan zou je dus zomaar 5 x 4,10 x 4,25 x 3,90= 339,79 euro kunnen winnen! Uiteraard kun je ook een kleine storting doen en zo een veelvoud van dit bedrag winnen! Tot maar liefst 300 euro kun je bovenop je eerste storting krijgen! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *