FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vorig jaar hebben we Pelle zijn haar door de war gegooit’

Vanavond staat de kraker tussen ADO Den Haag en Feyenoord op het programma. Tom Beugelsdijk heeft zin in deze confrontatie, en kijkt uit naar de duels met Graziano Pelle.

Beugelsdijk geniet van duels met Pellè, van wie hij onder de indruk is. Om de sterke spits van Feyenoord af te stoppen, had hij vorig jaar met Vito Wormgoor een plannetje gemaakt. “We deden zijn haar door de war”, vertelt de verdediger. “We wilden hem gek maken.”

“Uiteindelijk ging ik er zelf nog met rood af, dus dat liep goed mis. Hij ging toen trouwens wel aardig uit zijn panty hoor, werd ook goed wild. Maar ja, hij scoorde en zij wonnen de wedstrijd. Dat was zijn wraak”, zegt Beugelsdijk over de met 3-2 verloren uitwedstrijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *