‘Feyenoord heeft draaiboeken klaar bij transfergeweld’

Mochten er Feyenoorders deze winter of aankomende zomer vertrekken, dan heeft Feyenoord de draaiboeken klaar. Dat vertelt technisch directeur Martin van Geel aan het Algemeen Dagblad. Diverse spelers hebben door onder meer hun prestaties bij Oranje interesse gewekt.

Zo zullen Jordy Clasie, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij hoogstwaarschijnlijk niet lang meer het tenue van Feyenoord dragen. “Wij hebben afgelopen week nog maar eens alle mogelijke scenario’s doorgenomen. We weten wat wij moeten doen als wij een speler kwijtraken. Zelfs als dat nog in januari zou gebeuren. Al geniet dat uiteraard niet onze voorkeur.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!